Objavljen Natječaj za T.O. 16.4.1. „Kratki lanci opskrbe i lokalna tržišta“

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je dana 3. srpnja 2020. godine Natječaj za provedbu Podmjere 16.4. ,,Potpora za horizontalnu i vertikalnu suradnju sudionika u opskrbnom lancu za uspostavljanje i razvoj kratkih opskrbnih lanaca i lokalnih tržišta te za promicanje aktivnosti u lokalnom kontekstu u vezi s razvojem kratkih opskrbnih lanaca i lokalnih tržišta“ – provedba tipa operacije 16.4.1 „Kratki lanci opskrbe i lokalna tržišta“.

Više...

Donesene odluke za projekte prijavljene na treći LAG natječaj

Upravni odbor LAG-a „Cetinska krajina“ je na 10. sjednici Upravnog odbora LAG-a „Cetinska krajina“, održanoj dana 25.09.2019. godine donio Odluku o raspisivanju TREĆEG (3.) LAG Natječaja za Mjeru 1.1.1. „Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava“ iz LRS LAG-a „Cetinska krajina“ za razdoblje 2014.-2020.

Više...

Natječaj za radno mjesto "Stručni suradnik/suradnica za zaštitu prirode"

U sklopu projekta "Dinara back to LIFE" udruga BIOM raspisala je natječaj za radno mjesto "stručni suradnik/suradnica za zaštitu prirode"
Detalje natječaja možete pronaći na internet stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje
Ugovor o radu sklapa se na određeno vrijeme od jedne godine, uz mogućnost prelaska u stalni radni odnos. Probni rad predviđen je u trajanju od šest mjeseci.

Više...

LAG CETINSKA KRAJINA OBJAVLJUJE „NOVU“ KONAČNU RANG LISTU ZA MJERU 1.1.2.

Na osobni zahtjev nekih od nositelja projektnih prijava kojima su izdane Odluke o odbijanju, a u dogovoru s predstavnicima Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, LAG „Cetinska krajina“ objavljuje „NOVU“ Konačnu rang listu, odnosno objavljuje popis odbijenih projektnih prijava i popis projektnih prijava kojima su poslali Odluke o odustajanju od prijave na LAG natječaj, te im je izdana Potvrda o odustajanju.

Više...

LAG Natječaj - Mjera 1.1.1.

Lokalna akcijska grupa "Cetinska krajina" objavljuje 30. rujna 2019. godine Natječaj za provedbu Mjere 1.1.1. "Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava".

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed

LAG CK :: Službeni dio

Članovi

13-07-2015

Članovi LAG-a mogu postati fizičke osobe (ako imaju registriran obrt i/ili su upisani u upisnik obiteljskih poljoprivred...

Struktura i tijela LAG-a

13-07-2015

Organizacija koja stvara partnerstva između lokalne uprave, gospodarstva i civilnog društva...

LEADER & LAG

13-07-2015

LAG Cetinske krajine osnovan je s jasnom misijom iskorištavanja svih mogućnosti razvoja...

Misija & Vizija

13-07-2015

LAG Cetinske krajine osnovan je s jasnom misijom iskorištavanja svih mogućnosti razvoja...

Što je LAG & LAG CK

13-07-2015

Organizacija koja stvara partnerstva između lokalne uprave, gospodarstva i civilnog društva...

Korisni linkovi

Sve dodatne informacije možete pronaći na službenim stranicama Ministarstava, Agencija i ostalih organizacija RH: