XX. Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu

Ministarstvo poduzetništva i obrta organizira XX. Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu na temu "Poduzetništvo bez prepreka", koje će se održati 1. i  2. rujna 2016. godine u  Splitu.

Savjetovanje tradicionalno okuplja poduzetnike, gospodarstvenike, predstavnike jedinica lokalne i regionalne (područne) samouprave, Vlade Republike Hrvatske, kao i ostalih institucija, agencija i strukovnih udruženja.

Svečano otvorenje savjetovanja  započinje u četvrtak, 01. rujna u 15:00, a  nakon otvaranja održava se panel diskusija na teme „Zajedništvom  do poduzetništva bez prepreka".

U večernjem dijelu planirana je dodjela nagrada najboljima i to od najboljih mikro, malih i srednjih poduzetnika, preko najboljeg obrtnika, klastera,  do žene poduzetnice i dr.. Nagrade najboljima uručit će predstavnici Vlade Republike Hrvatske i gosti savjetovanja iz inozemstva.
Drugi dan Savjetovanja, petak, 02.rujna 2016. godine  započinje sa panelom diskusijom „Tu smo zbog vas i za vas“ i nastavlja se sa predavanjima u skladu s temom  savjetovanja.

Ovu manifestaciju vidimo kao izuzetnu prigodu za razmjenu iskustava i dobre prakse, za raspravu o aktualnim gospodarskim problemima, ali i isticanje prilika i mogućnosti za unaprjeđenje konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva kao generatora razvoja nacionalnog gospodarstva, stoga bi nam bila iznimna čast i zadovoljstvo da se odazovete na XX. Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu.
 
Na XX. Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu prijavite se ovdje.

Program dvodnevnog savjetovanja nalazi se u privitku.

LAG CK :: Službeni dio

Članovi

13-07-2015

Članovi LAG-a mogu postati fizičke osobe (ako imaju registriran obrt i/ili su upisani u upisnik obiteljskih poljoprivred...

Struktura i tijela LAG-a

13-07-2015

Organizacija koja stvara partnerstva između lokalne uprave, gospodarstva i civilnog društva...

LEADER & LAG

13-07-2015

LAG Cetinske krajine osnovan je s jasnom misijom iskorištavanja svih mogućnosti razvoja...

Misija & Vizija

13-07-2015

LAG Cetinske krajine osnovan je s jasnom misijom iskorištavanja svih mogućnosti razvoja...

Što je LAG & LAG CK

13-07-2015

Organizacija koja stvara partnerstva između lokalne uprave, gospodarstva i civilnog društva...

Korisni linkovi

Sve dodatne informacije možete pronaći na službenim stranicama Ministarstava, Agencija i ostalih organizacija RH: